Kosovo za 150.000 ameriških dolarjev

Foto: Žurnal24 Zadnja ponudba za kosovo.com znaša 150.000 dolarjev, njen lastnik pa jo ceni na
Lastnik spletne domene kosovo.com se je odločil za njeno prodajo na dražbi. Zadnja ponudba zanjo znaša 150.000 dolarjev, njen lastnik pa jo ceni na pol milijona ameriških zelencev.
Oglej si celoten članek

Po pisanju srbskega dnevnika Danas zadnja ponudba zanjo znaša 150.000 ameriških dolarjev. Njen lastnik jo sicer ceni na pol milijona ameriških zelencev.

Domena kosovo.com, za katero je prek spletnega brskalnika Google 308 zadetkov, prek brskalnika Yahoo pa več kot 8500, naj bi po pisanju beograjskega časnika kmalu dobila novega lastnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.