Kot bi bili pravi Led Zeppelin

Foto: Žurnal24 Pevec skupine Letz Zep Billy Kulke je navdušil tudi legendarnega Roberta Planta.
Koncert. Glasba Led Zeppelinov bo odmevala v Cvetličarni.
Oglej si celoten članek

"Šel sem na koncert in tam videl sebe," je o nastopu skupine Letz Zep dejal legendarni frontman skupine Led Zeppelin Robert Plant.

Britanska skupina, ki jo opisujejo kot vodilno “tribute to” skupino Led Zeppelin, bo v soboto ob 21. uri nastopila v Cvetličarni. Na svojem repertoarju ima več kot 50 pesmi zasedbe Led Zeppelin, na ljubljanskem koncertu pa bo zagotovo odigrala komade, kot so Black Dog, Rock and Roll, Babe I’m Going to Leave You in Stairway to Heaven. Za vstopnice boste v predprodaji odšteli 15 evrov, na dan koncerta pa 18 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.