Kourtney Kardashian neretuširana: Takšna je v resnici v kopalkah

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kourtney Kardashian je uživala na Korziki.
Oglej si celoten članek

Najstarejšo od sester Kardashian, 40-letno Kourtney, so paparaci ujeli na jahti pred Korziko, kjer se je lepotica v rumenih kopalkah nastavljala sončnim žarkom in uživala v morju.

Kourtney, mamica treh otrok, je bila tudi na teh posnetkih, ki niso bili računalniško obdelani, videti fantastično. Zvezdnica je pred kratkim povedala, da se spet drži keto diete (veliko maščob, malo ogljikovih hidratov), saj se, kadar se prehranjuje po njenih načelih, počuti najbolje. 

Diete se je prvič lotila pred dvema letoma. Takrat je povedala, da še nikoli ni bila videti bolje.

To pa še ni vse. Kourtney se je tudi postila. “Po 19. uri nisem jedla, zajtrk pa sem imela šele po jutranji telovadi ob 10.30 ali 11. uri. En dan na teden pa 24 ur nisem jedla nič. Pila sem le juho, vodo ali zeleni čaj.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:12 1. Avgust 2019.

    Ali veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 08:29 31. Julij 2019.

    ogaba od babe retuša gor al dol

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.