Kourtney Kardashian še bolj vitka kot prej

Foto: FameFlynet Kourtney Kardashian Foto: FameFlynet Kourtney Kardashian Foto: FameFlynet Kourtney Kardashian Foto: FameFlynet Kourtney Kardashian Foto: FameFlynet Kourtney Kardashian Foto: FameFlynet Kourtney Kardashian Foto: FameFlynet Kourtney Kardashian Foto: FameFlynet Kourtney Kardashian
Zvezdnica Kourtney Kardashian je po rojstvu drugega otroka shujšala za 20 kilogramov.
Oglej si celoten članek

Televizijska zvezdnica Kourtney Kardashian in njen partner Scott Disick sta se julija lani razveselila hčerke Penelope Scotland. Mami, ki ima triletnega sina Masona, pa je uspelo v šestih mesecih izgubiti 20 kilogramov.

"Drugič je bilo težje izgubiti dodatne kilograme. Pri Penelope sem jih dobila 20," pravi zvezdnica, ki danes tehta 48 kilogramov. Shujšala je s pomočjo plesne telovadbe in majhnih obrokov. "Sedaj imam kot mama prioritete, zato je bilo hujšanje kar težko."

Z novo postavo je zelo zadovoljna, čeprav trdi, da s hujšanjem ni bila obsedena. Bolj ji pomeni, da sta otroka srečna.

Po prvi nosečnosti se je sicer lotila ekstremnega hujšanja, zaradi drastične diete pa je pred snemanjem celo omedlela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.