Kourtney pričakuje drugega otroka

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Članica klana Kardashian, Kourtney Kardashian, je vnovič v veselem pričakovanju.
Oglej si celoten članek

Kourtney Kardashian in Scott Disick sta poskrbela, da bo njun sinček Manson kmalu dobil družbo. Kourtney je veselo novico že potrdila: "S Scottom navdušeno sporočava, da pričakujeva drugega otroka, in sva naravnost navdušena nad tem, da bomo še razširili ljubezen v naši družini."

Novica je prišla na dan ravno v času, ko Kourtney začenja s svojim novim spletnim blogom, namenjenim mladim mamicam. S svojimi oboževalkami bo delila izkušnje, nasvete in starševsko filozofijo, ki jih je pridobila z vzgajanjem malega Mansona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.