Kozarca z vodo ne puščajte čez noč ob postelji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Veliko ljudi si, preden gre spat, nalije kozarec vode in ga postavi na nočno omarico. Napaka. Vodo nalijte v stekleničko.
Oglej si celoten članek

Marc Leavey z medicinskega centra Mercy v Massachusettsu pravi, da zjutraj raje ne pijte vode iz kozarca, ki je čez noč stal ob vaši postelji. V vodi so se namreč tekom noči nabrali prašni delci, a tudi jajčeca od komarjev in muh. Mikroorganizmi, zaradi katerih lahko tudi zbolite, se bodo še zlasti hitro razmnoževali pri sobni temperaturi. To je tudi razlog, da strokovnjaki svetujejo, da vodo spijete pred spanjem ali pa da imate ob postelji stekleničko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:41 1. Marec 2017.

    a polu polnega il poli praznoga ? ker je tapraf

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.