Kožo zaščitite pred mrazom

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Koža. V hudem mrazu jo zaščitite z intenzivno hranilno in vlažilno kremo, pomaga pa tudi puder.
Oglej si celoten članek

Mraz. "Koža pri nizkih temperaturah potrebuje intenzivnejšo nego kot sicer, ne glede na tip kože," pravi kozmetičarka Nataša Godler Trilar. Mrazu je sicer najbolj izpostavljena suha koža, a treba je zaščititi prav vse. Ne smemo pa pozabiti niti na ustnice.

"Poskrbite, da bo vaša koža dovolj navlažena in nahranjena, dodatno pa jo lahko zaščitite z nanosom tekočega pudra," pojasnjuje strokovnjakinja. Če intenzivno nego koži privoščite zjutraj in zvečer, je to dovolj. "Če morate nanos kreme in tekočega pudra obnavljati večkrat na dan, to pomeni, da morate zamenjati izdelke," dodaja kozmetičarka. Izberite kakovostnejše. Pri dlje trajajoči izpostavljenosti ostremu zimskemu vremenu je po njenem mnenju dobro, da občasno koži privoščite tudi poseben negovalni tretma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.