Kradli na domu Amy Winehouse

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nepridipravi so vdrli v dom pokojne pevke Amy Winehouse in ukradli dve obelki, ki sta vredni skoraj 160 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Amyjin oče Mitch je potrdil, da so iz londonskega doma, kjer je pred smrtjo živela zvezdnica, ukradli dve obleki. Skupaj naj bi bili vredni skoraj 160 tisoč evrov, ena od njih pa je poročna obleka, v kateri se je Amy leta 2006 poročila z Blakeom Fielder-Civilom. "Zdi se mi bolano, da bi nekdo ukradel nekaj, za kar ve, da ima veliko čustveno vrednost," je o kraji povedal gospod Winehouse.

Obe ukradeni obleki so nameravali konec leta prodati na dražbi, izkupiček pa darovati fundaciji Amy Winehouse, ki skrbi za otroke v stiski. Pričakovali so, da bodo za poročno obleko dobili okoli 122 tisoč evrov, za drugo obleko, v kateri je Amy nekoč nastopila v popularnem šovu na BBc-ju, pa približno 37 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.