Kralj poskušal podkupiti lastnika bara

Švedski kralj naj bi lastniku bara, v katerem se je zabaval s striptizetami, ponudil denar za molk.
Oglej si celoten članek

Švedski časnik Aftonbladet je objavil zvočni posnetek, na katerem se dobri prijatelj švedskega kralja Carla Gustafa, Anders Lettström, dogovarja z lastnikom bara, v katerem se je monarh zabaval z lahkimi dekleti, Milletom Markovicem. Kot piše Business Insider, naj bi mu Lettström dejal, da je kralj pripravljen plačati med 150 in 300 tisoč dolarji (110 in 220 tisoč evri), če umakne svojo izjavo.

A to še ni vse. Lettström naj bi plačal celo mafiji, da ustavi Markovica, ki naj bi posedoval več vročih fotografij švedskega kralja.

Ko so se obtožbe pojavile v javnosti, je kralj izjavil, da o dogovarjanjih prijatelja ni vedel nič. Še več. Lettströmova dejanja je celo javno obsodil. Posnetek časnika pa je zdaj dokazal, da je kralj lagal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.