Kralj razkriva: Tako se v resnici počuti princesa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hudo ji je ...
Oglej si celoten članek

Septembra se je razvedelo, da je na nizozemsko prestolonaslednico oko vrgla mafija, ki ima v načrtu njeno ugrabitev, s katero bi poskušali izsiliti izpust mafijca Ridouana Taghija, ki se nahaja v zaporu. Zaradi groženj se je morala Amalia iz študentskega stanovanja preseliti nazaj v palačo. Sedaj jo na vsakem koraku spremljajo varnostniki, kar mora biti za tako mlado dekle izjemno naporno.

Njen oče, kralj Willem-Alexander, je sedaj za podkast "Door de ogen van de Koning" spregovoril o napornih mesecih, ki jih preživlja njegova družina. Hudo je ... "Ko vidiš, da otroci od danes na jutri ne smejo več ničesar početi, ne morejo več živeti v Amsterdamu, nimajo študentskega življenja, ne morejo več hoditi v lokale, ne gredo več po nakupih, ne morem več kolesariti v mesto, sploh nič ..."

Njegove tri hčerke so situacijo sprejele zelo odraslo. "Moram povedati, da je fantastično, kako se spopadajo s tem. Kot starš pa te kljub temu boli, ko vidiš, da otroci nič več ne smejo početi. Negotovost, pomanjkanje svobode ... To ni način, na katerega želiš vzgajati svoje otroke in kaj jim želite dati na pot. Upajmo, da je vse to začasno. Zelo nas je prizadelo."

Še zlasti je hudo najstarejši princesi, Amalii. "Težko je razložiti ... O tem govori. A veselja do življenja ni več," je o prestolonaslednici povedal kralj. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.