Kralja spravil v smeh: Natakar trčil v kralja Karla in mu rekel to!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kralju se je njegov odziv zdel duhovit.
Oglej si celoten članek

Kralj Karel III. in njegova soproga Camilla sta se pred začetkom praznične turneje po državi ustavila v londonski pivnici Mayfair Pub, kjer je prišlo do zabavnega "incidenta". 

"Kralj in kraljica sta se udeležila zabave v pivnici, na kateri je moral natakar velik pladenj s predjedmi prinesti v zgornji prostor. Vrata je odprl s hrbtom, da je lahko držal pladenj. Pri tem je v nekoga trčil. Obrnil se je in videl, da pred njim stoji kralj. Šokirano je rekel: 'Sorry, king (Oprosti, kralj, opa. avt.).'," je povedal očividec. 

Revež je storil napako, saj britanskega monarha vsi naslavljajo z "vaše veličanstvo". Šef pivnice je pozneje osebju povedal, da se je kralju to pravzaprav zdelo smešno, saj ga navsezadnje s tem nazivom doslej še ni imenoval nihče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:35 6. Januar 2023.

    Je bil Pakistanec,moral bi mu reči:Sorry Charlie.

  • 08:16 6. Januar 2023.

    Ja, ker ziher ni bil anglež ampak iz neke slovanske jugovine...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.