Kraljestvo otokov

Foto: Žurnal24
Igra o pogumnih pomorščakih.
Oglej si celoten članek
PLATFORMA: PC

Igra je namenjena zgolj zelo mladim igralcem, ki igranje z računalnikom šele odkrivajo in ga uporabljajo tudi za poučne namene. Ste v vlogi pogumnih pomorščakov, ki se znajdejo na osamljenem otoku. Ker potrebujejo zatočišče in sredstva za preživetje, se podate na raziskovanje otoka, ki nudi več surovin za zbiranje, s katerimi gradite svoje potrebščine na samem otoku. Hitro se da ugotoviti, da lahko zlahka zgradite cesto tudi do sosednjega otoka, na katerem se vam odpirajo spet nove možnosti. S kombinacijo različnih nalog pomorščakov, gradite vse več in več in jim s tem pomagate preživeti. Na svoji poti k osvajanju otokov ste deležni tudi trofej – zbrati jih je treba 10.  Otokov je na desetine in njihovim zalog je ogromno.

OCENA: 5/10

Edini problem je, da obstaja tudi sovražnik, ki ima enake apetite kot vi. Zavarujete se tako, da izgradite katapult, ki jih bo pregnal. Taktiziranje je preprosto in zabavno, prav tako sta taka tudi vizualna podoba in animacija. Čas, da igro osvojite in jo zaigrate, je zelo kratek. Vsekakor gre pri malčkih za dobro urjenje umskih sposobnosti skozi zabavo. Igra je sicer res v slovenskem jeziku, ampak komunicira zgolj z napisi, tako da je manjšim otrokom, ki še ne znajo brati, začetna asistenca nujna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.