Kraljeva čajanka s pasjimi piškotki

Foto: Reuters Kate Middleton, kraljica Elizabeta Foto: Reuters Kate Middleton, kraljica Elizabeta Foto: Reuters Kate Middleton, kraljica Elizabeta Foto: Reuters Kate Middleton, kraljica Elizabeta Foto: Reuters Kate Middleton, kraljica Elizabeta
Kraljica Elizabeta ll in vojvodinji Kate ter Camilla so se udeležile prvega skupnega javnega dogodka.
Oglej si celoten članek

Kraljica Elizabeta ll, vojvodinja Catherine in vojvodinja Camilla so se udeležile čajanke v londonski trgovini Fortnum & Mason. Vse tri dame so bile odete v modro, kot velike ljubiteljice psov, pa so se vse razveselile darila: piknik košare s pasjimi pribolški. Kate se je zelo zanimala za različne vrste čaja in zaupala, da je njen brat James obožuje čaje, zase pa je izbrala vrtnico oblito s sladkorjem, ki stane dobrih sedem evrov. Očitno je vojvodinja tudi velika ljubiteljica čokolade, saj je o tej sladki pregrehi povedala: "Obožujem čokolado. Mislim, da so vsa dekleta nora na čokolado."

Za kraljeve dame je bil to prvi skupni javni dogodek, v sklopu petdesetletnice vladavine kraljice Elizabete ll bodo naslednji teden obiskale tudi eno izmed angleških univerz.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.