Kraljeva družina se je zahvalila za molitve

Foto: EPA
Foto: EPA
Nizozemska kraljica Beatrix in njena snaha Mabel sta se v odprtem pismu zahvalili za vso podporo, ki jo je bila družina deležna po nesreči princa Frisa.
Oglej si celoten članek

Sredi februarja je snežni plaz pod sabo pokopal sina nizozemske kraljice Beatrix, Frisa. Pod snegom je ležal 20 minut, zaradi česar je utrpel poškodbe možganov in je od nesreče dalje v umetni komi. Njegova usoda se je dotaknila številnih Nizozemcev, ki sočustvujejo s svojo priljubljeno kraljico.

"Z vse Nizozemske in tudi iz tujine smo prejeli spodbudne besede. Zelo smo ganjeni, da so mnogi od vas s srcem pri Frisu in da z nami delite naše skrbi. Vaše spodbudne besede, želje, molitve in rože so nam v veliko oporo. Vaše sočutje nam veliko pomeni,“ je kraljeva družina zapisala v odprtem pismu, ki je objavljeno ne njeni spletni strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.