Kraljeva družina v strahu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Norveška kraljeva družina se boji teroristov.
Oglej si celoten članek

Norveška v strahu. Nacionalna varnostna služba je namreč prejela informacijo, da skupina, ki je pobezana z islamisti iz Sirije, v "naslednjih dneh“ pripravlja napad na Norveško. Konkretnih dokazov sicer nimajo. Norveški minister za pravosodje je pretekli teden na tiskovni konferenci o grožnjah obvestil javnost. Povedal je, da je policija sprejela dodatne varnostne ukrepe, premierka Erna Solberg pa je zaradi groženj prestavila dopust.

Dodatne varnosten ukrepe je sprejel tudi nizozemski dvor. Takoj, ko so prejeli informacijo, so za obiskovalce zaprli dostop do palače. Če so v preteklih letih z javnostjo radi delili podatke o tem, kje se nahajajo člani dvora in kje bodo počitnikovali, je to letos dobro varovana skrivnost. "Varovanje družine je pod nadzorom,“ je bilo vse, kar so na to temo povedali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.