Kraljevo bolnišnico napadle bakterije

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Je drugi otrok princa Williama in vojvodinje Kate v nevarnosti?
Oglej si celoten članek

V bolnišnici St. Mary's Hospital v Londonu, kjer bo Kate Middleton povila tudi svojega drugega otroka, so odkrili bakterije, ki so odporne na več vrst antibiotikov. Pravijo jim tudi "ubijalske bakterije", saj lahko v najhujšem primeru povzročijo smrt. Vodstvo bolnišnice je morala zapreti celoten operacijski blok. Bolnišnica je priznala, da so se z bakterijami okužili trije pacienti.

Kot pišejo mediji, v bolnišnici poteka velika čistilna akcija, dokazov, da so se bakterije razširile na druge oddelke bolnišnice, za zdaj na srečo še ni.

Bo Kate kljub slabi novici rodila v tej bolnišnici? Dvor novice še ni komentiral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.