Kraljica Elizabet šokirala: Pri 91. letih je to naredila prvič

Foto: Profimedia Kraljica Elizabeta II Foto: Profimedia Kraljica Elizabeta II Foto: Profimedia Kraljica Elizabeta II Foto: Profimedia Kraljica Elizabeta II Foto: Profimedia Kraljica Elizabeta II
V takšni vlogi smo jo videli prvič.
Oglej si celoten članek

Kraljica Elizabeta II je presenetila obiskovalce londonskega modnega tedna. Prvič v življenju se je udeležila modne revije, kjer je v prvi vrsti sedela ob legendarni Anni Wintour, ameriški urednici revije Vogue.

Ogledala si je modno revijo Richarda Quinna, ki ga je kasneje tudi nagradila z odličjem. Richardova modna revija, ki si jo je ogledala britanska kraljica, je bila zadnja na tem londonskem modnem tednu in druga v njegovi karieri. 28-letnik je sicer še zelo neznan modni oblikovalec, a počasi osvaja srca vseh modnih navdušencev in očitno ga je opazila tudi glavna dama Velike Britanije. Svojo modno hišo je ustanovil pred dvema letoma.

Kraljica se je zaradi njega udeležila modne revije in celo stopila na modno brv, kjer je spregovorila o njegovih dosežkih in ga počastila z odličjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.