Kraljica Harryju ne da zelene luči

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Kraljica Elizabeta še ni pripravljena na Harryjev veliki korak.
Oglej si celoten članek

Nezaslišano vedenje in razvratne zabave so princa Harryja povsem razlikovale od njegovega starejšega brata, princa Williama. A kot kaže, se je tudi Harry ob prelepi dedinji Cressidi Bonas končno ustalil. Golobčka naj bi že načrtovala zaroko, kar pa ni najbolj po godu kraljici Elizabeti, vsaj za zdaj.

Harry in Cressida si želita poroke, a jima kraljica ne da blagoslova. Stroga babica naj bi Harryjevo srčno izbranko spoznala letos poleti in šele po tem bo odobrila njuno skupno prihodnost. Jah, biti kronana glava ni vedno najbolj prijetno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.