Kraljica Letizia jih nosi, so vam sedaj kaj bolj všeč?

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Okoli teh čevljev se krešejo menja.
Oglej si celoten članek

Oxfordke so kot vampi – ali jih obožuješ ali pa sovražiš – so pa že nekaj časa v modi. Med tistimi, ki jih očitno radi nosijo in jih znajo tudi odlično pokombinirati, je španska kraljica Letizia.

Nosila jih je na obisku tržnice v Madridu. Odločila se je za model španske blagovne znamke Uterque z nizko platformo in jih pokombinirala s črnimi hlačami in puloverjem ter sivim suknjičem iz modne hiše Carolina Herrera.

Foto: Profimedia kraljica letizia
Kot piše hrvaški portal Zadovoljna.hr, so ankete vedno pokazale, da ta model čevljev ženskam ni všeč. Prepričani smo, da bo njihova priljubljenost sedaj strmo narasla. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.