Kraljica Maxima s tem plaščem razburila javnost

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nemška javnost po obisku nizozemskega kraljevega para zgrožena.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Maxima Nizozemski kraljevi par je obiskal Nemčijo. Žena kralja Willema-Alexandra, Maxima, pa tokrat za seboj ni pustila dobrega vtisa.

Svetlolasa kraljica je nosila siv plašč nizozemskega oblikovalca Claesa Iversena, na katerem je bilo več okraskov iz žebljev in vijakov, med drugim tudi križ, ki močno spominja na nacistični simbol. Na modni kiks so opozarjali predvsem uporabniki družbenih omrežij. "Je to satira? Ali le slab modni stil?“ se je spraševal tviteraš.

Kakorkoli že, Nürnberžanov plašč ni prav nič motil. Kraljevi par so pozdravili z vzkliki in aplavzom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:09 15. April 2016.

    Desnosučna svastika je Hinujski simbol star okoli 12000 let.

  • 17:49 15. April 2016.

    Spet neke levičarje moti križ. Džamija v bližini pa je dobrodošla.

  • 14:54 15. April 2016.

    groza, kako lahko oblečeš tak kič

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.