Kraljica nagaja Williamu in Kate

Foto: EPA
Foto: EPA
Kraljica Elizabeta II. nad Williamovim in Katinim izborom imena za hčer ni navdušena.
Oglej si celoten članek

Princ William in njegova Kate se veselita prihoda svojega prvorojenca, a nad kraljevim dvorom se menda zbirajo temni oblaki. Najljubši vnuk kraljice Lizzy je namreč s svojim izborom imena za hčerko vznejevoljil babico. Ime Diana Elizabeti II. namreč prav nič ne diši in to je princu in njegovi ženi tudi jasno povedala. "Kraljica ima pravico potrditi vsa imena članov kraljeve družine. Njun izbor je sprožil družinski prepir. William se je po pomoč obrnil na svojega očeta, ki pa ga je zavrnil, češ da pri tem tudi on nima besede,“ je izdal vir blizu kraljeve družine. Charles ga sicer razume, zaveda pa se, da na mnenje svoje matere ne bo mogel vplivati.

Če bosta Kate in Will svojo prvorojenko poimenovala Diana, bi bil to najlepši poklon preminuli princesi Diani, pa čeprav bi s tem kršila tradicijo, saj so do slej vse člane britanske kraljeve družine poimenovali po kateri izmed zgodovinskih osebnosti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:31 12. Februar 2013.

    Stare babe so žleht...

  • 12:30 12. Februar 2013.

    Največje zlo, ki ga mladim počnejo , so ta stari ki se vtikujejo v dva človeka, v njuno zvezo !!!

  • d
    12:27 12. Februar 2013.

    Diana je zgodovinska osebnost ! Right ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.