Kraljice Elizabete II ne bo na poroko mlajšega vnuka?

Foto: Profimedia kraljica elizabeta
Je za to kriva Meghan?
Oglej si celoten članek

Ko sta princ Harry in Meghan Markle uradno objavila, da sta zaročena, je bila med prvimi, ki jima je čestitala, Harryjeva babica kraljica Elizabeta II. Povedala naj bi jima, da je z njuno zaroko zelo zadovoljna. No, čeprav je nad zaljubljenim parom navdušena, se po britanskih medijih ugiba, ali bo sploh prišla na njuno poroko.

Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Kraljica je namreč vrhovna poglavarka Anglikanske cerkve, ki sledi načelu, da je zakon med dvema osebama za večno in ločitve ne priznava. Meghan pa je med letoma 2011 in 2013 že bila poročena, a se je kasneje ločila. Kraljica se prav zaradi načela, ki se ga drži Anglikanska cerkev, ni udeležila poroke svojega sina princa Charlesa in njegove izbranke Camille Parker Bowels.

"Ne morem iti. Mislim, da mi moja pozicija tega ne dopušča," je takrat pojasnila kraljica, ki se cerkvenega obreda ni udeležila. Paru je čestitala kasneje, na poročni zabavi, ki so jo imeli po cerkvenem obredu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mp5
    13:55 8. December 2017.

    E moj mike1968, kraljeva družina je zlata jama za Britance in ti predlagaš, da se ustrelijo v koleno...

  • 12:54 8. December 2017.

    Te kraljevske družine bi itak bilo potrebno ukiniti, saj so si denar in premoženje pridobili na plečah tlačanov in majhnih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.