Kraljičina psa in konj so takole mirno čakali na krsto svoje lastnice

Foto: Profimedia kraljičin pogreb Foto: Profimedia kraljičin pogreb Foto: Profimedia kraljičin pogreb
Kraljica je bila velika ljubiteljica psov in konjev.
Oglej si celoten članek

Kraljica Elizabeth II., ki je 8. septembra v 97. letu starosti za vedno zaprla oči, je bila velika ljubiteljica konj in psov, še zlasti kužkov pasme corgi (valižanski ovčar). Za seboj je pustila štiri pse, za katere naj bi sedaj skrbel Andrew.

Dva corgija, Muick in Sandy, sta včeraj, ko so monarhinjo pospremili na še zadnjo pot, nanjo pridno čakala pred gradom Windsor, kjer je družinska grobnica. Uporabnike interneta je prizor na kraljičine kosmatince ganil do solz.  "Tole me je uničilo", "Zakaj sem ob tem začutil cmok v grlu?", "Moj bog, moje srce", je le nekaj komentarjev, ki so se nabrali pod fotografijami kužkov.

Sicer so na posestvo ob potko, po kateri se je krsta peljala do gradu, pripeljali tudi kraljičinega konja, Emmo

Foto: Profimedia kraljičin pogreb

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:13 20. September 2022.

    "Koji kur.. je danes z Jamesom, da še ni prinesel konzerve ?!"...Razmišljata kužija...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.