Kraljičina vnukinja rodila v kopalnici

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Britanska kraljica se je razveselila desetega pravnuka.
Oglej si celoten članek

Hčerka princese Anne, Zara Tindall, je v nedeljo povila tretjega otroka. S soprogom Mikom sta se razveselila sina, ki sta ga poimenovala Lucas Philip Tindall. Mediji pišejo, da sta se s srednjim imenom poklonila Zarinemu dedku in Mikovemu očetu.

Veselo novico o sinovem rojstvu je v podkastu The Good, The Bad and The Rugby razkril Mike. "Nedelja je bila še lepša, saj se je rodil deček. Prišel je zelo hitro. Ni nama uspelo priti do bolnišnice. Rodil se je na tleh v kopalnici.“ Mike je še povedal, da je bila ena od babic, ki bi ju morala pričakati v porodnišnici, na srečo že zelo blizu in je prispela še pred začetkom poroda, druga pa je prišla, ko je ven pokukala glavica. 

Par ima še dve hčerki, 7-letno Mio in 2-letno Leno, ki sta se bratca zelo razveselili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.