Kralju grozijo z ugrabitvijo hčere

Foto: EPA
Foto: EPA
Belgijskemu kralju grozijo z ugrabitvijo hčerke Elizabeth.
Oglej si celoten članek

Belgijski kraljevi družini grozijo z ugrabitvijo prestolonaslednice Elizabete. Na časopis La dernière Heure je namreč prispelo pismo, naslovljeno na kralja Philippa. Napisano je v francoščini in nemščine ter polno rasističnih žaljivk. Urad belgijskega državnega tožilca je že začel preiskavo, šola, ki jo obiskuje 12-letna Elizabeth, pa je pod policijskim nadzorom.

Za Philippa, ki je prestol nasledil julija, je to prva grožnja letos. Belgijski kraljevi družini so sicer že grozili, grožnje pa so letele na kraljico Fabiolo, vdovo kralja Baudouina, ki so ji grozili, da jo bodo s samostrelom ubili ob belgijskem državnem prazniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.