Kranjec posvojil deklico iz Afrike

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Robert Kranjec in njegova žena Špela naj bi postala starša osemmesečni deklici.
Oglej si celoten članek

Robert Kranjec in njegova žena Špela naj bi v Afriki pred kratkim posvojila osemmesečno temnopolto deklico, ki sta jo poimenovala Pika Felicija, poroča revija Lady. Po dojenčico naj bi se Špela odpravila sama, saj je naš orel že začel sezono smučarskih skokov. Za komentar smo poklicali Robija, ki nas je odslovil s stavkom: "Ne dajem izjav." Skrivnostni so tudi pri Smučarski zvezi Slovenije, kjer pravijo, da zasebnega življenja športnikov ne komentirajo.

Bolj zgovorni pa so njuni prijatelji, ki so Špeli že čestitali na Facebooku. "Špelca, želim vam veliko lepih in zabavnih trenutkov z dojenčico, saj si jo zaslužita, zdej pa skupj navijajta za očija.", "Špelca malo z zamudo, ampak iz srca, vse najboljše mali princeski ... Zdaj pa bo bučno navijanje za supr očija!!!!" in "Špela, slišali smo čudovito novico o vajini dojenčici /.../" se glasijo čestitke na družabnem omrežju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 11:22 20. December 2013.

    PIKA FELICIJA DOBRODOŠLA V SLOVENIJI. IN HITRO ZRASTI DA BOMO NAVIJALI ZA OČIJA.

  • 10:14 20. December 2013.

    Probaj posvojit otroka v Sloveniji potem se pa javi in pametuj. Če za posvojitev iz npr. Rusije potrebuješ nekaj 10.000 …

  • 10:11 20. December 2013.

    Si sam dovolj velika sirota, očitne ne poznaš birokracije in ovir za posvojitev v Sloveniji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.