Kratko in sladko: Nova zveza mladega Čuka že razpadla

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Z družbenih omrežjih odstranila skupne fotografije.
Oglej si celoten članek

Čuk Miha Novak je lansko leto  po razhodu z dolgoletno izvoljenko in tudi zaročenko voditeljico Mino Pal padel v objem nekdanji televizijski producentki Lili Rodošek, a očitno ta ljubezen ni dolgo trajala. Lili nam je namreč potrdila, da nista več skupaj, a da sta ohranila prijateljski odnos. 

"Jaz se trenutno posvečam svojemu delu in poučevanju tujcev, v tem zelo uživam. Miha pa, kolikor vem, ima polno dela s Čuki. Kaj več o tem, pa ne bi govorila," je za zurnal24.si razhod kratko in jedrnato komentirala Lili. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:56 12. April 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 08:50 12. April 2022.

    Takoj ko bejbe ugotovijo da so tipu všeč tipi, jadrno zaključi druženje.

  • 07:20 12. April 2022.

    Novica da te kap.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.