Kripl Billy bi rad bil zvezda

Foto: Šentjakobsko gledališče Ljubljana
Foto: Šentjakobsko gledališče Ljubljana
Po včerajšnji premierni uprizoritvi, bodo ob 19.30 v Šetnjakobskem gledališču Ljubljana uprizorili prvo ponovitev jedke komedije Kripl z Inishmana.
Oglej si celoten članek

Na majhnem od boga pozabljenem irskem otoku, poseljenem z nadvse čudaškimi prebivalci, prebiva v tridesetih letih prejšnega stoletja tudi nenavaden, osirotel mladenič z nenavadnim, a ustreznim imenom: Kripl Billy.

V preprostem, revnem, trdem in krutem okolju in življenju je neprestano tarča posmeha. Prihod hollywoodske filmske ekipe pomeni za vse prebivalce velik dogodek. Mnogi želijo uspeti v filmu. Tudi Kripl Billy. A snemanje in življenje se odvijeta nepričakovano in s presenetljivim koncem.

Za vstopnico boste odšteli od deset do 11 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.