Kris od Kim zahteva 7 milijonov

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Na sodišču se je začela ločitvena vojna med Kim Kardashian in Krisom Humphriesom.
Oglej si celoten članek

Kris Humphries želi iz propadlega zakona s Kim Kardashian iztržiti kolikor se le da, oziroma sedem milijonov dolarjev. V primeru, da ga resničnostna zvezdnica ne bo ubogala, ji Kris grozi z pranjem umazanega perila v javnosti. Košarkarju pa ne nasedajo odvetniki, ki pravijo, da je tako visoka vsota popolnoma nerealna. Njun zakon je trajal le 72 dni, zato zakonca v tako kratkem času nista mogla ustvariti skupnega premoženja v višini sedmih miljonov dolarjev, poleg tega je Kris podpisal predporočno pogodbo, v kateri se je strinjal, da v primeru ločitve od Kim ne dobi niti ficka.

Poznavalci pravijo, da je Kris na račun Kardashianovih že dobil svoj košček pogače. Samo s pravicami za televizijski prenos njune poroke naj bi zaslužil miljon dolarjev in še dodatnih tristo tisoč za sodelovanje v resničnostnih šovih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.