Krisa tožijo zaradi genitalnega herpesa

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Neka ženska trdi, da jo je Kris Humphries okužil s herpesom.
Oglej si celoten članek

Kayla Goldberg je nekdanjega moža Kim Kardashian, Krisa Humphriesa, spoznala avgusta 2010. Po spoznavni pijači v nekem baru sta odšla v hotel, kjer naj bi se brez zaščite predajala strasti. Pri tem naj bi jo 27-letni košarkar okužil s herpesom. Goldbergova se je zato odločila za tožbo.

Kris nagnusne obtožbe zavrača in razmišlja o protitožbi. "Isto ga je pred dvema mesecema obtožila neka druga ženska. Kris se je dal testirati na vse spolno prenosljive bolezni. Vsi rezultati so bili negativni," je izdal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.