Kristen in Taylorja morali evakuirati

Foto: Žurnal24 Taylor in Kristen sta morala skupaj z drugimi člani zasedbe zapustiti mesto snem
Igralca Taylorja Lautnerja in Kristen Stewart so morali evakuirati iz Britanske Kolumbije, kjer trenutno snemajo Jutranjo zarjo, četrti del sage Somrak.
Oglej si celoten članek

Po silovitem potresu in cunamiju, ki je v petek udaril Japonsko, naj bi posledice čutili tudi na severni obali ameriške celine, kjer trenutno snemajo četrti del sage Somrak. V Britanski Kolumbiji sta bila nedavno tudi glavna igralca Taylor Lautner in Kristen Stewart, ki pa so ju zaradi varnosti morali evakuirati.

 

Foto: Žurnal24 Tinsel Korey

Jutranjo zarjo snemajo v mestu Tofino, ki leži ob odprtem morju, njegovo dolgo obalo pa smo lahko videli že v Mladi luni.

 

Igralka Tinsel Korey, ki v filmu upodablja lik Emily Young, je na svojem Twitter profilu zapisala: "Zaradi cunamija so nas morali evakuirati. Če je to moje zadnje tvitanje ... rada vas imam." Kasneje je še dodala: "Če je to zadnji trenutek, potem vem, da sem živela lepo življenje. Hvaležna sem za vse, kar mi je bilo dano."

 

A skrb je odveč, saj sta tiskovna predstavnika Kristen in Taylorja že sporočila, da je z igralci vse v redu in da njihova življenja niso ogrožena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.