Kristen kot Lady Di: Tako sta si podobni, da je strašljivo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Igralka kopija princese ...
Oglej si celoten članek

Igralka Kristen Stewart v vlogi princese Diane že snema film Spencer, ki bo na spored prišel leta 2022, na 25. obletnico smrti princese Diane. Film snemajo v Veliki Britanii in Nemčiji, režisersko taktirko pa je prevzel Pablo Larrain

Ustvarjalci so že objvili prvo fotografijo Stewartove v vlogi princese Diane in podobnost je neverjetna, celo srhljiva. Kristen je pozirala v rdečem plašču in klobuku s tančico, podobno opravo je Dian nosila leta 1986, ko je obiskala bolnico v Sheffieldu. "To mora biti šala, mislil sem, da je to res princesa Diana", "Dve minuti sem rabil, da sem dojel, da je to Kristen", "Neverjetno, kakšna podobnost" in "Komaj čakam" so bili le nekateri izmed številnih komentarjev, ki so navdušeni nad igralkino podobnostjo s pokojno Lady Di. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.