Kristen se je spravila na Robovo dekle

Foto: Profimedia FKA Twigs, Robert Pattinson Foto: Profimedia FKA Twigs, Robert Pattinson Foto: Profimedia FKA Twigs, Robert Pattinson Foto: Profimedia FKA Twigs, Robert Pattinson Foto: Profimedia FKA Twigs, Robert Pattinson
Kristen Stewart Roberta Pattinsona očitno še ni prebolela.
Oglej si celoten članek

Kristen Stewart nove ženske v življenju Roberta Pattinsona očitno ne odobrava. Lepotička se je na neki zabavi spravila na glasbenico FKA Twigs, s katero je 28-letni igralec že nekaj mesecev v zvezi.

Stewartova je pred prijatelji izjavila, da je prepričana, da ta ljubezen ne bo dolgo trajala, FKA Twigs pa označila za "izjemno grdo“.

Zakaj igralka Robu ne privošči sreče, ne ve nihče. Konec koncev je ona kriva, da jo je Rob zapustil. Lepotca je namreč prevarala z režiserjem Rupertom Sandersom.

Kristen je morda zbodla informacija, da je Rob svoje novo dekle že povabil k staršem, kjer bosta preživela božič. Znano je namreč, da Robertova družina Stewartove nikoli ni marala.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.