Kristen Stewart o zvezi s Pattinsonom: Bilo je nagnusno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralka Kristen Stewart je brez dlake na jeziku spregovorila o zvezi s soigralcem iz sag Somrak, Robertom Pattinsonom.
Oglej si celoten članek

"Ljudje so si tako močno želeli, da bi bila z Robom tudi v realnem svetu skupaj, da je iz najine zveze nastal produkt. Ni bilo več resnično. In to je bilo zame nagnusno. Ne gre zato, da bi skrivala, kdo sem ali kaj delam. Gre zato, da nočem postati del zgodbe samo zaradi zabavljaške vrednosti,“ je povedala Kristen. Zveza z Robertom se je končala leta 2013, ko so mladenko ujeli v objemu poročenega režiserja Ruperta Sandersa.

Kristen je sedaj v zvezi z Alicio Cargile. "O svojih zvezah govorim, odkar na zmenke hodim z ženskami, saj se mi zdi, da je to priložnost, da pokažem nekaj pozitivnega.“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.