Kristen Stewart prvič o razmerju s poročenim moškim

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Kristen Stewart je za Marie Claire prvič spregovorila o razmerju s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom, zaradi katerega se je končala njena zveza z igralcem Robertom Pattinsonom.
Oglej si celoten članek

Robert Pattinson in Kristen Stewart sta veljala za sanjski par Hollywooda. Njuna ljubezen se je začela med snemanjem sage Somrak, končala pa, ko so se v javnosti pojavile fotografije, na katerih se je Kristen "muckala“ z režiserjem Rupertom Sandersom.

Kristen razmerja s poročenim Sandersom, ki se je kmalu po razkritju ločil, ni nikoli komentirala. Za Marie Claire je naredila izjemo. "Zažgala sem svoje življenje in gledala, kako gori,“ je izjavila 25-letnica in dodala, da je bila v tistem času v zelo travmatičnem obdobju. "Najhuje je bilo med 15 in 20 letom. Ves čas me je bilo strah. Obsedena sem z nadzorom. Če nisem vedela, kako se bo neka stvar iztekla, sem se s tem tako obremenjevala in samo sebe zavirala, da je bilo zares izčrpavajoče,“ je še izjavila igralka in dodala, da je ponosna, da ni padla v depresijo. "Z leti sem postala pametnejša in tudi bolj sproščena,“ še pravi zvezdnica, ki je srečo sedaj našla v objemu ženske, Robert pa je srečen z glasbenico FKA twigs.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.