Kristen Stewart sedaj lezbijka?

Foto: Profimedia kristen stewart in Alicia Cargile Foto: Profimedia kristen stewart in Alicia Cargile Foto: Profimedia kristen stewart in Alicia Cargile Foto: Profimedia kristen stewart in Alicia Cargile Foto: Profimedia kristen stewart in Alicia Cargile Foto: Profimedia kristen stewart in Alicia Cargile Foto: Profimedia kristen stewart in Alicia Cargile
Kristen Stewart in njena prijateljica Alicia Cargile naj bi se na plaži poljubljali. Dekleti sta si poleg tega omislili isto tetovažo.
Oglej si celoten članek

Kristen in Alicia sta skupaj odpotovali na Havaje, kjer so ju paparaci ujeli na plaži. Dekleti naj bi se poljubljali in držali za roke.

Mladenki sta si pred nekaj tedni, ko so že začele krožiti govorice, da sta več kot prijateljici in sostanovalki, privoščili tudi novo, identično tetovažo. Obe na desni roki nosita puščici, ki kažeta v isto smer. "Nerazdružljivi sta. Druga drugo posnemata,“ je prijatelj zvezdnice Somraka povedal medijem.

Kristen se na govorice še ni odzvala. Se je pa, ko sta se s prijateljico vrnili z dopusta, na letališču razburila, saj ji je neki oboževalec pred nos pomolil fotografijo, na kateri je z Robertom Pattinsonom, in jo prosil za avtogram.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.