Kristen Stewart spet samska

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Je ljubezni med Kristen in Alicio konec?
Oglej si celoten članek

Po poročanju tujih medijev naj bi bivša ljubezen oboževanega Roberta Pattisona, Kristen Stewart in njena osebna asistentka Alicia Cargile  "uradno končali svoje razmerje.“ Odločitev naj bi bila sporazumna, razhod pa obarvan prijateljsko. Razlog naj bi ležal v zasedenosti vedno bolj slavne igralke, saj po navedbah neimenovanega vira slednja trenutno sploh nima časa, da bi lahko bila v razmerju. 

Prva ameriška igralka s Cezarjem v rokah

Kot zanimivost je vredno omeniti, da je Kristen Stewart prva ameriška igralka, ki je za svojo vlogo asistentke Valentine v odličnem filmu Oblaki nad Sils Mario (Clouds of Sils Maria, 2014) prejela Cezarja, nagrado francoske filmske akademije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.