Kristen Stewart ujeta med popivanjem

Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart
Igralka Kristen Stewart si je po snemanju novega filma privoščila steklenico piva.
Oglej si celoten članek

Paparaci so mlado igralko opazili na jahti v Los Angelesu, kjer je trenutno sredi snemanja svojega novega filma Camp X-Ray. V njem Kristen igra vojakinjo, ki zgradi sumljivo prijateljstvo z enim od zapornikov iz Guantanama.

Kot kaže, je bil snemalni dan za 23-letno igralko naporen, saj je po snemanju hitro slekla vojaško uniformo in si privoščila steklenico piva. Zvezdnica pa ob tem ni bila videti prav dobre volje. Tuji mediji poročajo, da je za njeno slabo razpoloženje zadnje čase kriv bivši fant Robert Pattinson, ki naj bi se spustil v razmerje s Riley Keough, vnukinjo Elvisa Presleyja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.