Kristina imela prometno nesrečo

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Izvedeli smo, da je imela Kristina, ki jo poznamo iz šova Kmetija: Nov začetek, le nekaj dni po odhodu iz resničnostnega šova prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Informacijo smo preverili pri Kristini, ki nam jo je potrdila. "Res je, ko sem hčerki peljala v vrtec, sem imela pred vrtcem manjšo prometno nesrečo. Na srečo sta bili hčerki že v vrtcu, saj sem ju že odložila, tako da sem bila v avtu sama," nam je povedala Kristina, ki je bila kljub temu, da je šlo za manjši trk, zelo zmedena. Kristina jo je odnesla brez poškodb in že snuje nadaljnje podjetniške načrte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:10 1. November 2014.

    kaj pa anže? je tudi včeraj umrl... o njem tut kej napište

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.