Kristina Mandarina: Lepotni kirurg jo je iznakazil

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Načrtuje nov poseg.
Oglej si celoten članek

Kristina Penava je zaslovela kot prodajalka na eni od stojnic z mandarinami v okolici Zagreba. Zaradi bujnega oprsja so po njene mandarine hodili avtobusi oboževalcev.

V zadnjem času pa se je o postavni Hrvatici pisalo predvsem zaradi njene ljubezni do lepotnih operacij. Prestala je že operacijo na oprsju, nosu, povečala si je ustnice in z luskami polepšala zobe. Privoščila si je tudi operacijo na očeh, saj si je želela tako imenovanega "mačjega pogleda", a operacija ni uspela. Na licu ima sedaj brazgotine, ki jih skriva za debelimi plastmi ličil, kljub temu pa bo septembra spet legla pod nož. 

Foto: 24sata kristina mandarina

Tokrat bodo lepotno operacijo na oprsju opravili v Beogradu, kjer bo ostala dva tedna, dokler popolnoma ne okreva, je povedala za 24sata. "Vem, kaj me čaka. Ni me strah. 550 ml velike vsadke bom zamenjala s 750 ml velikimi."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 21:47 31. Julij 2022.

    Upam da ji joške ne bodo "ušle" pod pazduho...

  • 16:34 31. Julij 2022.

    Če bo že pri kirurgu, pa ji lahko vzporedno tudi oni grahec v glavi malo poveča,..

  • 14:57 31. Julij 2022.

    Kristina mandarina se bo prelevila v Kristino mlekarico in bo še, bolj iskana.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.