Kristina Miler brez olepševanj povedala, zakaj je med njima z Blažem počilo

Foto: Instagram/POP TV
Foto: Instagram/POP TV
Menda naj bi ji bil nezvest.
Oglej si celoten članek

Čeprav se je zdelo, da sta Kristina in Blaž, ki sta se spoznala in združila v šovu Sanjski moški, kljub razhodu drug do drugega zelo spoštljiva in dopuščata možnost za ponovno romanco, je dokončno počilo. 

Na Tik Toku je Kristina med predvajanjem v živo povedala precej pikrih na račun Blaža. Poleti, ko sta bila par, naj bi jo varal z mlajšimi dekleti, nož v srce pa ji je zaril tudi s tem, ko si je na njen rojstni dan dopisoval z Arijanno in z njo snemal Tik Tok videe. "Ne obtožujem ga, ampak sem samo povedala resnico. Odkar se je šov zaključil, ogromno ljudi krivi in obsoja mene za najin razhod. Glede na Blaževe odgovore po različnih intervjujih, pa se je to še povečalo. Tudi po zadnjem prenosu v živo na Tik Toku so me začeli napadati, zakaj nisem mogla razumeti, da je moral Blaž delati. Povedala sem, da javno ne bom komentirala vseh podrobnosti, ampak je začel namigovati, da sem jaz krivec in da je on zaključil zvezo. Mojega imena ne bo nihče blatil in zato sem spregovorila. To ni z namenom ustvarjanja drame ali česa podobnega, temveč zgolj, da povem svojo plat zgodbe," je za zurnal24.si povedal Kristina.

Podrobno pa je spregovorila tudi o težavah, ki sta jih imela z Blažem: "Blaž je takšen tip človeka, ki je zelo rad v ženski družbi. Nič narobe s tem, ampak to se ne spremeni, tudi če je v zvezi. Druženja, fotografiranja s puncami mi ne predstvaljajo težave, nisem ljubosumna, čeprav on trdi, da sem. Ampak tukaj je samo en dokaz več, da me ne pozna. Blaž vedno poudarja, da on prijateljic nima, ko sem ga spraševala, kdo je kakšno dekle, pa je odgovoril 'moje prijateljice' in ni imelo smisla, kar je govoril. Veliko različnih posnetkov sem prejela, kot jih je tudi javnost že dobila, in  ga ne obsojam. Če je to njegov življenjski stil, mu želim vso srečo, ampak jaz si tega v svojem življenju ne želim. Jaz si želim fanta, ki mu bom samo jaz dovolj. Vsi njegovi komentarji, da sem otročja, nezrela, ljubosumna ... Tudi prav, to je njegovo mnenje, jaz pa vem, da si njega ne želim v življenju. Ko je šov prišel ven, so se v meni prebudila neka čustva in sem želela ponovno poskusiti, ampak sem hitro videla, da je isto, kot je bilo pol leta nazaj. Najino druženje sem zaključila jaz, ker si želim imeti fanta, ki se bo znal posvetiti svoji ženski, ki mu bo ena ženska dovolj in si bo z njo želel graditi prihodnost, ne pa samo uživati v trenutkih. Jaz iščem življenjskega partnerja, kar pa Blaž zame ni. To je moja plat zgodbe. Do Blaža nimam nobenih zamer, želim mu srečo, uspeh in da bo našel pravo punco zase, ko bo pripravljen."

In kaj na vse to pravi Blaž?  "Moja edina izjava je, da je Kristina kar ljubosumna in jezna, zato govori neumnosti. To so osebne stvari, ki se ne rešujejo v javnosti. Ne drži, da sem jo varal," je bil za zurnal24.si jedrnat Blaž. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:52 19. Januar 2023.

    Kaj pa so to za eni kljukci?

  • 18:12 18. Januar 2023.

    Avtorju le, koga to briga ?

  • 09:42 18. Januar 2023.

    Pogodbene obveznosti v šovu sta izpolnila, sedaj še malo pogodbenih obveznosti iz naslova rumenih tračev po šovu in je to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.