Kristina prostovoljno domov

Foto: Planet TV kristina Foto: Planet TV kristina Foto: Planet TV kristina
Včeraj so tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek za drugo dvobojevalko razglasili Kristino, ki se je kmalu zatem odločila, da prostovoljno zapusti šov.
Oglej si celoten članek

"Meni je to častno dejanje. Jaz ne rabim biti tukaj pri enem Denisu in Klemenu," je svoje dejanje, da bo zapustila kmetijo, komentirala Kristina. Edini, ki sta jo rotili, naj ostane, sta bili Žana in Kristina. "Kristina prosim, premisli še enkrat," jo je v solzah prosila Lara, a Kristina se ni pustila prepričati. Skočila je čez ograjo in kmetiji obrnila hrbet.

Ustavila se je šele pri babi Torkli, kjer je o svojem dejanju razmislila in ugotovila, da ostali sotekmovalci niso vredni njenih živcev ter se vrnila na posestvo.

Je res spoznala, da se lahko sooči z ostalimi, ali so ji televizijci razložili, da brez kazni, kot nam je to v intervjuju povedal Andrej P., ne moreš zapustiti šova?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.