Kritična generacija Z

Foto: KD Franca Bernika Domžale
Foto: KD Franca Bernika Domžale
Do 28. januarja si lahko v Galeriji Domžale ogledate likovno razstavo Uroša Weinbergerja, Generation Z. Na odprtju razstave se pomudite nocoj ob 19. uri.
Oglej si celoten članek

Središče Weinbergerjevega zanimanja so aktualni družbeni problemi, predstavljeni v obliki medijsko posredovanih vizualnih informacij.

Medtem ko mediji s svojimi strategijami ustvarjajo fragmentacijo dogodkov in podob, jih Weinberger na slikarski način defragmentira in jim s tem povrne njihovo pravo vsebino.

Na tokratni razstavi z naslovom Generation Z je poudarek na kritični obravnavi delovanja nadnacionalnih korporacij, ki v povezavi z lokalnimi vladami in mediji povzročajo vrsto družbenih problemov in ekoloških katastrof.

Vstopnine ni!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.