Kritiki niso navdušeni nad Katie Holmes

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Katie Holmes je pred dnevi nastopila na premieri broadwayske igre Dead Accounts. Medtem ko so bili gledalci navdušeni, pa kritikov ni prepričala.
Oglej si celoten članek

V svoji prvi vlogi po ločitvi od Toma Cruisa in po drugem nastopu na broadwayskem odru, Katie igra neurejeno sestro škandaloznega moškega z Wall Streeta. S svojo igro je prepričala marsikaterega gledalca in tudi nekaj kritikov, a ne vse.

Medtem ko so pri časniku Los Angeles Times Katiejin nastop opisali kot "očarljiv in naraven", pri The Wall Street Journal pa so zapisali, da se celotna zasedba "blešči kot safiri na črnem žametu", je kritik New York Daily newsa zapisal, da je njena predstava "medla", kritičarka NY Posta pa je dodala, da je Katie "vreščava". Zmotila jo je celo njena vratna žila, ki "ob kričanju naredi pravo izboklino na njenem vitkem vratu."

A Katie je kljub negativnim kritikam zadnje dneve precej nasmejana, pa čeprav bo letošnje praznike prvič preživela brez hčerke Suri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.