Krvava Lady Gaga v spodnjem perilu

Foto: Žurnal24 V Miamiju je bilo 31. decembra očitno dovolj toplo, tako da je Lady Gaga presodi
Zadnji dan leta 2009 Lady Gaga bi lahko opisali z dvema besedama: kri ter spodnje perilo. A pri tem ne gre za isti dogodek.
Oglej si celoten članek

Kot smo že zapisali v galeriji, je Lady Gaga zadnji dan leta preživela delavno v Miamiju. In prav zato se tudi tokrat verjetno ni mogla izogniti šokantnim potezam.

Že popoldne je z balkona svojega hotela pozdravila oboževalce. A to je tokrat storila kar v spodnjem perilu. Res je, da njeni odrski kostumi ponavadi pokrijejo prav toliko kot spodnje perilo, a kljub temu oboževalcev pod balkonom ni pustila ravnodušnih.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.