Krvavi spopad na britanskem kraljevem dvoru

Foto: Reuters kraljica Elizabeta II valižanski ovčar
Nedavno se je na britanskem kraljevem dvoru vnel spopad med psi kraljice Elizabete II in ljubljenčkom njene vnukinje Beatrice.
Oglej si celoten članek

Britanski časnik The Telegraph poroča, da je devet valižanskih ovčarjev kraljice Elizabete II napadlo 11-letnega terierja Maxa, ki je v lasti princese Beatrice. Ta je v spopadu skorajda izgubil uho. Kot poroča vir, se je vse skupaj začelo precej nedolžno, a se je krvavo končalo. "Kar naenkrat smo zaslišali cviljenje in kričanje. Vsi ovčarji so se spravili na ubogega Maxa, kri je bila vsepovsod. Terier je bil hudo poškodovan, morali smo ga odpeljati k veterinarju," je razkril vir.

Kot še poročajo britanski mediji, ima Beatricin pes veliko srečo, da je sploh živ. Princesa je zaradi incidenta zelo besna in razburjena, saj ji je pred enim tednom poginila terierka Millie. Jezna je tudi kraljica, ki je bila v času pasjega spopada nekje drugje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:09 20. Avgust 2012.

    Jao, ta bajeslovna bitja pa imajo res preveč časa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.