Ksenija Benedetti povedala, ali sta šla s Borisom Cavazzo narazen

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Je res kaj na tem?
Oglej si celoten članek

"S težkim srcem sva odšla vsak svojo pot," je naslov na reviji Ona Plus, ki jo krasi Ksenija Benedetti in je takoj sprožil vprašanje, ali sta se zakonca Benedetti Cavazza razšla? Ta novica bi nas močno presenetila, saj veljata za enega najbolj skladnih znanih parov pri nas.

Ksenija je na Instagramu hitro pomirila, da temu ni tako in zapisala: "PS: Ne, z Borisom SEVEDA nisva šla narazen." Naslov prispevka se namreč ne nanaša na njeno zakonsko zvezo z legendarnim igralcem, ki še vedno cveti. Boris in Ksenija sta se po nekaj letih zveze sicer poročila leta 2016. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:40 6. Oktober 2021.

    Najbolj skladen par za reklamo loncev Emo Celje

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.