Ksenija Kranjec in voditeljica šova Parovi sta si skočili v lase

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenska tekmovalka Ksenija Kranjec je v srbskem šovu Parovi napadla voditeljico, češ da podaja lažne informacije o njej.
Oglej si celoten članek

Ksenija Kranjec, slovenska tekmovalka v srbskem šovu Parovi, ki se je spomnimo iz našega Big Brotherja, se je skregala z vodditeljico. Ksenija jo je obtožila, da laže: "Anđela, ti preveč lažeš. Res je, da sem želela oditi iz šova, a nisem ostala zaradi denarja, kot si rekla. Ne delaj več tega!"

Voditeljica jo je vprašala, zakaj je ostala: "Te je sram tega, kar si naredila? Ti je neprijetno zaradi tvojih dejanj?" Slovenska tekmovalka je dodala, da ji za dejanja ni žal in jo prosila naj zamenja temo, kar je voditeljica tudi naredila.

Kasneje je voditeljica Ksenijo vprašala tudi, od kod pozna srbsko skupino Amadeus Band in kaj se dogaja z njo in enim od članov skupine. "Kako to, da se tako dobro poznate? Mi smo dobili slike iz savne, kjer si z Bokimei z Amadeus Bandom."

Več v videu spodaj na 21. minuti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:29 18. Januar 2017.

    Jokam...................

  • 11:18 18. Januar 2017.

    ura je 15 min čez 11. ni novice o potresu v Italiji. Mi pa beremo o Kseniji in Mireli. Žalostno

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.