Ksenija Kranjec: "Vse lepotice smo ku***“

Nekdanja tekmovalka Big Brotherja se razburja. Je stanje res takšno?
Oglej si celoten članek

"Ne bom si več pulila obrvi … Zakaj, za koga? Ko vidim, kakšne punce imajo fante, bi se najraje nehala še tuširati. Morda bi bilo bolj smiselno. Takole lepo in urejeno nihče ne pogleda … Tistemu, ki me pogleda, pa ljudje lažejo, kakšna je to ku*** … Vse lepotice smo torej ku***,“ se jezi Ksenija Kranjec, nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Big Brother in tudi srbskega šova Parovi.

Ksenija nadalje pravi, da bo očitno imela več sreče, če bo po svetu hodila neurejena, z oblačili z Rdečega križa, brez avta, lastnega stanovanja in službe. "Imela bom več težav, a zagotovo seksi moškega, ki vozi očetovega bmw-ja. Imela bom vsaj nekaj. Tako poteka družinsko življenje in ljudje bodo končno rekli: Ta je najbolj poštena! Dragi moji … Ravno te punce, ki so zapete do vratu, morate vprašati, kolikokrat na dan pogoltnejo. Nas nagice pa pustite, da še naprej sončimo golo zadnjico, se zabavamo s prijateljicami in na koncu dneva z nasmeškom na obrazu brišemo sporočila vseh lažnivih fantov in srečno poročenih moških,“ še pravi lepotička, ki dekleta prosi, naj ne bodo ljubosumne na lepotice, ampak naj v njih najdejo navdih.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 22:05 12. Avgust 2017.

    A ta ženska ima res samo sebe za lepotico? Svašta!

  • 20:55 12. Avgust 2017.

    Ja, ker so populjene obrvi in 10 kil mejkapa res najbolj važna stvar pri punci. Ti si pa s to …

  • 17:08 12. Avgust 2017.

    Pravilno sklepaš i. ! Punce imajo fante !! - Umetna drolje i nališpane, pa sponzorje. In kaj je sponzuraša sponzorju …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.