Ksenija se razburja in preklinja na Facebooku

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ksenija Kranjec, ki jo poznamo iz letošnjega Big Brotherja, se je na Facebooku razjezila in napisala status, ki ga je naslovila na komentatorje, ki jo kritizirajo.
Oglej si celoten članek

Zdi se, da Ksenija dobro prenaša pohvale, kritike pa jo hitro vržejo iz tira. Na svojem Facebook profilu je namreč napisala status vsem dekletom, ki ji pod fotografijami očitajo, da se slači in da je željna pozonorsti.

"Nikoli nisem bila nesramna in grdobesedna. P**** zdaj pa ne morem biti! Kure ene leteče ljubosumne, prišle ste mi vrh glave že! Opice ene nemarne! Kok poln k**** vas imam! Je**** vas ja! A vam je jasno? /.../ Moja prda, moja stvar! Moje joške, moja stvar“ Kaj še želite vedeti? Začnite malo delati zase pa se boste tudi ve lahko kazale v seksi bikinkah, sončile in pokazale kaj lepega. /.../ V vrsto bi vas postavila in 'izšamarila' vse! Boge, boge! Nune! Če mam lepe slike, se še vedno zvečer sama uležem! A vam je jasno? P**** ene! Preden komu smetite zid s komentarji najprej sebe vprašajta, če ste popolne!“ je na Facebook pretekli vikend zapisala Ksenija.

Foto: Facebook ksenija kranjec To pa ni edina objava, kjer se je Ksenija razjezila. Pred kakšnim mesecem je objavila tudi fotografijo, kjer vidimo njeno sporočilo, ki ga je poslala nekomu na časopis Svet24. Tudi tu se ni zadrževala z ostrimi besedami. Kasneje pa je objavila tudi video, kjer na straniščni školjki potegne vodo in ob tem napisala: "Potegni vodo, da odplakne vsa g****!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • zic
    18:12 29. Julij 2015.

    če je kaj nagraužno, so pa našminkane babe, z neurejenimi zobmi, pa da ji še fino iz ust smrdi, pa …

  • 14:07 29. Julij 2015.

    S tem je pokazala vso svojo intelektualno in kulturno širino. In kaj drugega naj bi pisali v osebi, ki je …

  • 14:03 29. Julij 2015.

    polpismena kura z fejk joški

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.